APWASI -blog

APWASI & BLACC-beurswennersbios

APWASI is van mening dat alle individue die gelyke geleentheid moet hê om 'n wynopleiding te ontvang om 'n waardevolle loopbaan te volg waarvoor hulle passievol is. Daarom is APWASI trots om die eerste ronde-beurswenners van die APWASI x BLACC-uitgawe van die Wine Education Scholarship aan te kondig. Ons het talle aansoeke ontvang wat stories van hul wynreise gedeel het, en ons bedank almal wat aansoek gedoen het.

Ons deel graag die bios van aansoekers wat suksesvol was in hierdie studieronde. Alle suksesvolle aansoekers het een APWASI aanlyn-wynkursus ontvang.

As u lid is van BLACC, maak seker dat u op hoogte bly van die volgende ronde aansoeke om aansoek te doen hier afgelaai word!

Wellington Muromba is 'n Sommelier en eienaar van Legacy Wines. Hy kurateer gespesialiseerde proe-ervarings vir private en sakekliënte. Tans is Wellington die voorsitter van die BLACC-kelderklub. Hy is passievol oor leierskap, insluiting en om BLACC-lede te help om kennis en ervaring op te doen in die Suid-Afrikaanse en wêreldwye wynbedryf. Wellington glo dat die APWASI-beurs en -opleiding 'n instrument is wat hy kan gebruik om sy passie en werk in die wyngemeenskap te bevorder.

Billet Magara is die Business to Business-verkoopsbestuurder by Paserene Wines in Franschhoek. Hy is ook die eienaar van Billet's Fine Wine Hub. Billet se prestasies behels onder meer die werk as 'n sommelier vir sommige van die toprestaurante in Suid-Afrika en as wynbeoordelaar vir plaaslike kompetisies. Billet se gunsteling aanhaling, "om een ​​van die beste te wees, is my enigste opsie". Billet sal sy APWASI-beurs gebruik om 'n advokaat vir wyn, drank en voedsel te word, om te verseker dat almal 'n idee het van waaroor die kultuur gaan, en om verantwoordelike en opgevoede verbruikers aan te moedig.

Brenda Karamba is oorspronklik van Zimbabwe, tans bestuurder en sommelier by Majeka House Restaurant in Stellenbosch. Haar gunsteling aanhaling, “Die verhaal van wyn is nie net in die slukkie wat ons neem nie. Dit is 'n reis wat in die grond begin en in 'n glas eindig. ' Brenda is opgewonde oor die APWASI-beurs omdat dit haar in staat sal stel om die kennis wat sy opdoen, te leer en te deel met haar eweknieë wat nie die finansiële verpligting wat dit behels om te studeer, kan bekostig nie.

Jennifer Malinga is eienaar van SJ Wines. SJ Wines is 'n subskripsiediens vir premiehandelsmerke wat 'n verskeidenheid premium-handelsmerke bied. Jennifer voel dat die APWASI-beurs haar selfvertroue sal help om kennis met klante te deel en om beter diens te lewer en wynprodukte bekend te stel.

Tuanni Price is eienaar van Zuri Wine Tasting. Sy is op die doel om die ingewikkelde wêreld van wyn eenvoudig te maak. Tuanni is in die raad van BLACC en tree op as die direkteur van onderwys. Die APWASI-beurs stel haar in staat om te leer, te deel en hul voorbeeld te gee, aangesien sy ander in haar wyngemeenskap aanmoedig om hul opleiding te bevorder.

Winston Chipamuriwo Matthews is eienaar van In the Glass, 'n wynbyeenkomsonderneming. Winston, wat dikwels as 'n spelwisselaar beskou word, is om 'n unieke en impakvolle indruk te maak vir gemarginaliseerde gemeenskappe in die wynbedryf. Hy glo dat die APWASI-beurs en -opleiding 'n uitstekende aanvulling en voordeel sal wees om te help met sy werk in die wyngemeenskap.