APWASI-blog

I vores første episode af APWASI Wine Buzz-serien interviewede vi gæst, Dr. Iwan Dietschi, hotelejer og forfatter af Mestring af gæstfrihed.

Hvad var den eneste katalysator, der fik dig til at blive hotelier?

Jeg elsker at være sammen med mennesker, at gøre folk glade. Hotelmiljøet giver mig mulighed for at være sammen med mennesker fra forskellige baggrunde, lære og vokse igennem dem. Det var vigtigt for mig at opdage verden og dens mennesker. Hotelmiljøet giver også verden mulighed for at komme til dig. Være omkring utrolig mangfoldighed, opleve forskellige kulturer, skabe uovertrufne minder og blive en mere sofistikeret professionel og en beriget person som et resultat.

En af dine filosofier er, at du vil skabe en uovertruffen oplevelse for gæsterne i en livstid. Hvordan er dette sket?

At se folk glade er en vidunderlig følelse. Jeg lærte tidligt, at jeg kunne gøre en forskel ved blot at smile og nå ud til dem. At se andre reagere positivt var en vigtig drivkraft for mig til at lære mere om mennesker generelt, mit bidrag til at gøre verden bedre.

I enhver branche er folk de vigtigste. Gennem mit lederskab og lidenskab kan jeg inspirere andre, skabe exceptionelle oplevelser konsekvent. Folk husker måske ting, men føler sig forbundet med dem, der rørte ved deres hjerter. Disse vil vare en levetid.

Hvordan definerer du en uovertruffen oplevelse for alle de forskellige kulturer rundt om i verden?

Når vi er i forskellige lande, er vi altid gæster i det miljø. Som hotelejere er det afgørende, at vi ikke venter på, at hånden skal strækkes ud, men at tage det første skridt, at prøve at være en del af deres kultur og altid forblive positive i at være et nyt miljø. Så snart folk ved, at du er her af de rigtige grunde, åbner de lokale sig, viser stolthed og entusiasme for at undervise og engagere sig og forsøge at gøre andre komfortable. At røre ved hjerter er den nemmeste ting i livet. Det kræver et smil, en proaktiv tilgang for at omfavne alle ting nye, at være taknemmelig for at lære af mennesker i deres kultur, være ydmyg nok til at sætte pris på forskellen og altid handle og engagere sig på en respektfuld måde.

Det er vigtigt, at vi kan empati og engagere os, vide mere og lære om personen og derefter handle for at skabe uovertrufne minder.

Hvad er nogle forslag, som du vil give studerende til at fremme deres karriere i disse udfordrende tider?

Jeg vil gerne understrege, at alt starter og slutter med dig. Jeg vil bede alle om at fokusere på deres talenter og styrker og udvikle deres eget brand. Jeg opfordrer alle til at tænke over en klar vision og mission. Drøm stort! Hverdag er en mulighed for at komme tættere på dette mål. Det er vigtigt også at finde en arbejdsgiver, der kan støtte din mission og vejlede dig til større højder. For at skabe bæredygtig succes opfordrer jeg alle til at gøre mere end forventet og demonstrere naturlig lederskab ved at støtte teammedlemmer og støtte alle omkring.

Kina anses for at være verdensledende inden for AI. Hvordan integrerer du denne teknologi i hotelbranchen?

Jeg tager Alibabas FlyZoo Hotel i Hangzhou som et eksempel, hvor du går ind i et rum gennem ansigtsgenkendelse, har brug for din mobiltelefon for at få de tjenester, du har brug for, og robotter leverer mange af tjenesterne.

AI bruges især til menneskelige ressourcer og rekruttering. Teknologi vil helt sikkert forme vores branche. På den anden side tror jeg stærkt på det i luksusmiljøet. Gæsterne vil være omgivet af fagfolk, der kan skabe minder gennem professionelt engagement, kompetence og flair gennem autentisk kommunikation, som kunden aldrig vil glemme. Ingen kunder vil være i stand til at glemme en Maître D ', der kan tale om vin med lidenskab, kærlighed og erfaring.

Hvad ser du i generationernes spiritusvalg på dine hoteller?

I henhold til mine observationer og professionelle undersøgelser, selvom folk over 55+ stadig spiller det største forbrug, den yngre generation, er årtusinder blevet den største magt til at bruge penge på spiritus, især cocktails. Den yngre generation har opdaget den kærlighed, den livsstil, som cocktailbarer tilbyder. Der er mange trendy virksomheder, der dukker op. Hoteller skal indhente og genopfinde deres egen forretningsmodel for at konkurrere. De stærkere spiritus er en del af de mange kulturer i Asien, da de stadig indtages i familie- og forretningsindstillingerne.

Tendensen for yngre forbrugere skifter imidlertid til drikkevarer og cocktails med mindre alkohol. Mange barer og etablissementer er følsomme over for ændringer og vaner og tilpasser sig forventningerne. Der er også et behov for bestemte cocktails, smag, farver, former og glasvarer, især for de kvindelige gæster, der er mere følsomme over for udseende og følelse og smag. En interessant undersøgelse blev udført om kinesiske yngre forbrugervaner. Mange valgte at reducere hyppigheden af ​​drikke og mængden af ​​drikkevarer, der indtages hver gang, da der er større bekymring for individets helbred, som er blevet vigtigere end før.

Drikkefagfolkes kreativitet kræves og forventes og værdsættes mere end nogensinde, såvel som det overordnede miljø, der skabes af mødestedet. Når vi taler om alle sanser, er forbindelsen, som et brand kan opbygge med sin forbruger gennem sociale medier og andre midler, blevet stadig vigtigere og et kritisk fokus også.

Som det nye APWASI Global Hospitality Ambassador, hvad anser du for at være af største betydning, før du accepterede denne rolle? 

Mad, vin, spiritus er generelt en kritisk del af gæstfrihed, der ikke kun nydes, men også forventes af fagfolk at kunne tale om vine og spiritus med stor lidenskab. En frokost, middag eller forretning skal altid ledsages af en god drik eller vin. Gennem fagfolk inden for branchen bringer de gæsternes paletter glæde gennem det rigtige valg af drikkevarer og vin og hjælper med at skabe uovertrufne minder. Jeg lærte også om verden gennem vinens verden. Som hotelejere er vi en del af denne kultur. Jeg vil gerne tilskynde flere gæstfrihedsprofessionelle til at lære viden om spiritus og spiritus så tidligt som muligt. Min viden om vinkultur hjalp med at bringe verden tættere på mit hjerte og sind. Jeg lærer altid, forbinder prikkerne og oplever forskellige lande gennem deres vinhistorie, særegenheder og smag. Min primære rolle er at bringe vin og spiritus tættere på alle gæstfrihedsprofessionelle og ved at gøre det for hotelejere at opleve verden gennem vinproducenter, terroirs, historie, kultur og utroligt varieret smag gennem vores verden. Gæstfrihed fortæller historier for at engagere sig med gæsterne, skabe minder, der varer livet ud, for at uddanne forbrugerne gennem vores egen linse. Vin og spiritus er en del af den fantastiske og uendelige historie.

Se det fulde Youtube-interview her

Om APWASI Wine Buzz Interviews

APWASI Wine Buzz Interviews er vært for Dr. Clinton Lee og fru Stephanie Hogan med den hensigt at interviewe forskellige fagfolk rundt omkring i verden inden for vin, gæstfrihed og relaterede industrier for at dele deres indsigt i aktuelle tendenser, emner og data, som vi synes ville være interessant for vores samfund.

Hvis du kender nogen, der skal være med i disse serier, bedes du sende os en e-mail til marketing@apwasi.com.