APWASI-blogi

APWASI & BLACC -apurahan voittaja Bios

APWASI uskoo, että kaikilla yksilöillä tulisi olla yhtäläiset mahdollisuudet saada viinikoulutusta, jotta he voisivat harjoittaa arvokasta uraa, josta he ovat intohimoisesti. Siksi APWASI on ylpeä voidessaan julistaa APWASI x BLACC Edition of Wine Education Scholarshipin ensimmäisen kierroksen apurahan voittajat. Saimme lukuisia hakemuksia, jotka jakoivat tarinoita viinimatkoistaan ​​ja kiitämme kaikkia hakijoita.

Olemme iloisia voidessamme jakaa joitain hakijoiden biosta, jotka menestyivät tällä apurahakierroksella. Kaikki menestyneet hakijat saivat yhden APWASI-verkkokoulutuskurssin.

Jos olet jäsen BLACC, varmista, että pysyt ajan tasalla seuraavasta hakumahdollisuuksista tätä!

Wellington Muromba on sommeljee ja omistaja Legacy Wines -yrityksessä. Hän kuratoi erikoistuneita makuelämyksiä yksityis- ja yritysasiakkaille. Tällä hetkellä Wellington on BLACC Cellar Clubin puheenjohtaja. Hän on intohimoisesti johtajuudesta, osallisuudesta ja auttaa BLACC: n jäseniä saamaan tietoa ja kokemusta Etelä-Afrikan ja maailman viiniteollisuudesta. Wellington uskoo, että APWASI-apuraha ja koulutus ovat työkalu, jota hän voi käyttää intohimonsa ja työnsä viiniyhteisössä edistämiseen.

Billet Magara on Franschhoekissa sijaitsevan Paserene Wines -yrityksen myyntipäällikkö. Hän on myös Billetin Fine Wine Hubin omistaja. Billetin saavutuksiin kuuluu sommelierina työskenteleminen joissakin Etelä-Afrikan parhaissa ravintoloissa ja viinituomarina toimiminen paikallisissa kilpailuissa. Billetin suosikki lainaus, "olla yksi parhaista on ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto". Billet käyttää APWASI-apurahaan tullakseen viinin, väkevien alkoholijuomien ja ruoan puolestapuhujaksi varmistaen, että kaikilla on käsitys kulttuurista ja rohkaisee vastuullisia ja koulutettuja kuluttajia.

Brenda Karamba on kotoisin Zimbabwesta, tällä hetkellä hän on Majellen House -ravintolan johtaja ja sommeljee Stellenboschissa. Hänen suosikki lainauksensa: ”Viinin tarina ei ole vain otettavassa siemauksessa. Se on matka, joka alkaa maaperästä ja päättyy lasiin. " Brenda on innoissaan APWASI-apurahasta, koska se antaa hänelle mahdollisuuden oppia ja jakaa saamiaan tietoja ikäisensä kanssa, joilla ei ole varaa opiskeluun liittyvään taloudelliseen velvoitteeseen.

Jennifer Malinga on SJ Winesin omistaja. SJ Wines on premium-merkkinen tilauspalvelu, joka tarjoaa valikoiman premium-merkkisiä viinejä. Jennifer uskoo, että APWASI-apuraha lisää hänen luottamustaan ​​tiedon jakamisessa asiakkaiden kanssa ja auttaa häntä palvelemaan paremmin ja esittelemään viinituotteita.

Tuanni Price on Zuri-viininmaistelun omistaja. Hänellä on tehtävä tehdä viinin monimutkaisesta maailmasta yksinkertainen. Tuanni on BLACC: n hallituksessa ja toimii koulutusjohtajana. APWASI-apuraha antaa hänelle mahdollisuuden oppia, jakaa ja näyttää esimerkkiä, kun hän kannustaa muita viinialan yhteisöjään jatkamaan opintojaan.

Winston Chipamuriwo Matthews on viinitapahtumayhtiön In the Glass omistaja. Usein pelinvaihtajana pidettävän Winstonin tarkoituksena on tehdä ainutlaatuinen ja vaikuttava vaikutelma syrjäytyneille viinialan yhteisöille. Hän uskoo, että APWASI-apuraha ja koulutus ovat suuri lisäys ja etu hänen työstään viinialalla.