APWASI-blogi

Ensimmäisessä APWASI Wine Buzz -sarjan jaksossa haastattelimme vierailijaa, tohtori Iwan Dietschia, hotellinhoitajaa ja Vieraanvaraisuuden hallinta.

Mikä oli ainoa katalysaattori, joka ajoi sinut hotellimieheksi?

Rakastan olla ihmisten kanssa, tehdä ihmisistä onnellisia. Hotelliympäristö antaa minulle mahdollisuuden olla eri taustoista ihmisten kanssa, oppia ja kasvaa heidän kauttaan. Minulle oli tärkeää löytää maailma ja sen ihmiset. Hotelliympäristön ansiosta maailma voi tulla sinäkin. Ole uskomattoman monimuotoisuuden ympärillä, koe erilaisia ​​kulttuureja, luo vertaansa vailla olevia muistoja ja tule siitä seurauksena kehittyneemmäksi ammattilaiseksi ja rikastuneeksi ihmiseksi.

Yksi filosofioistasi on, että haluat luoda vertaansa vailla olevan kokemuksen vieraille koko elämän ajan. Kuinka tämä tapahtui?

Ihmisten näkeminen onnelliseksi on hieno tunne. Opin varhaisessa vaiheessa, että voisin saada aikaan muutoksen yksinkertaisesti hymyillen ja ojentamalla heitä. Nähdä muiden suhtautuvan myönteisesti oli minulle tärkeä ajuri oppia lisää ihmisistä yleensä, panokseni maailman parantamiseen.

Kaikilla toimialoilla ihmiset ovat tärkeimmät. Johtajuuteni ja intohimoni kautta voin innostaa muita, luoda poikkeuksellisia kokemuksia jatkuvasti. Ihmiset saattavat muistaa asioita, mutta tuntevat olevansa yhteydessä niihin, jotka koskettivat heidän sydäntäan. Ne kestävät koko elämän.

Kuinka määrität vertaansa vailla olevan kokemuksen kaikille eri kulttuureille ympäri maailmaa?

Aina kun olemme eri maissa, olemme aina vieraita tässä ympäristössä. Hotellimiehinä on kriittistä, ettemme odota käden ojentamista, vaan otamme ensimmäisen askeleen yrittäen olla osa heidän kulttuuriaan ja pysymällä aina positiivisina uudessa ympäristössä. Heti kun ihmiset tietävät, että olet täällä oikeista syistä, paikalliset ihmiset avautuvat, osoittavat ylpeyttä ja innostusta opettaa ja osallistua ja yrittävät tehdä muista mukaviksi. Sydämen koskettaminen on helpoin asia elämässä. Se vaatii hymyn, ennakoivan lähestymistavan omaksumaan kaikki uudet asiat, olemaan kiitollisia oppimisesta heidän kulttuurissaan olevista ihmisistä, olemaan tarpeeksi nöyrä arvostamaan eroa ja toimimaan aina kunnioittavasti.

On tärkeää, että voimme myötätuntoa ja sitoutua, tietää enemmän ja oppia ihmisestä ja toimia sitten luomaan vertaansa vailla olevia muistoja.

Mitä ehdotuksia annat opiskelijoille edetä urallaan näinä haastavina aikoina?

Haluan korostaa sitä, että kaikki alkaa ja päättyy kanssasi. Pyydän kaikkia keskittymään kykyihinsä ja vahvuuksiinsa ja kehittämään oman tuotemerkkinsä. Kannustan kaikkia miettimään selkeää visiota ja tehtävää. Unelmoi suuria! Joka päivä on tilaisuus tulla lähemmäksi tätä tavoitetta. On tärkeää löytää myös työnantaja, joka tukee tehtävääsi ja ohjaa sinua korkeammalle. Kestävän menestyksen luomiseksi kannustan kaikkia tekemään odotettua enemmän ja osoittamaan luonnollista johtajuutta tukemalla tiimin jäseniä ja tukemalla kaikkia ympärillä olevia.

Kiinaa pidetään tekoälyn maailmassa. Kuinka sisällytät tämän tekniikan vieraanvaraisuusliiketoimintaan?

Otan esimerkkinä Alibaban FlyZoo-hotellin Hangzhoussa, jossa astut huoneeseen kasvojentunnistuksen avulla, tarvitset matkapuhelimesi saadaksesi tarvitsemasi palvelut ja robotit tarjoavat monia palveluista.

Tekoälyä käytetään erityisesti henkilöstöresursseissa ja rekrytoinneissa. Teknologia muovaa teollisuuttamme varmasti. Toisaalta uskon vahvasti, että ylellisessä ympäristössä. Vieraat haluavat olla ammattilaisten ympäröimiä, jotka voivat luoda muistoja ammatillisen sitoutumisen, osaamisen ja tunnelman kautta aidon viestinnän kautta, jota asiakas ei koskaan unohda. Yksikään asiakas ei voi unohtaa Maître D: tä, joka voi puhua viinistä intohimoisesti, rakkaudella ja kokemuksella.

Mitä näet hotelliesi sukupolvien alkoholijuomien valinnoissa?

Havaintojeni ja ammattitutkimusteni mukaan, vaikka yli 55-vuotiaat ihmiset kuluttavat edelleen suurinta kulutusta, nuorempi sukupolvi, tuhatvuotiaista on tullut tärkein valta käyttää rahaa alkoholiin, erityisesti cocktaileihin. Nuorempi sukupolvi on löytänyt cocktailbaarien tarjoaman rakkauden ja elämäntavan. On olemassa monia trendikkäitä yrityksiä, jotka ovat avautumassa. Hotellit tarvitsevat kiinni ja keksivät oman liiketoimintamallin kilpailemaan. Väkevät alkoholijuomat ovat osa Aasian monia kulttuureja, koska niitä kulutetaan edelleen perhe- ja yritysympäristöissä.

Nuorempien kuluttajien suuntaus on kuitenkin siirtymässä vähemmän alkoholia sisältäviin juomiin ja cocktaileihin. Monet baarit ja laitokset ovat herkkiä muutoksille ja tottumuksille ja sopeutuvat odotuksiin. Erityisiä cocktaileja, makuja, värejä, muotoja ja lasitavaroita on kysytty erityisesti naisvieraille, jotka ovat herkempiä ulkonäölle ja maulle. Mielenkiintoinen tutkimus tehtiin kiinalaisten nuorempien kuluttajien tottumuksista. Monet päättivät vähentää juomisen tiheyttä ja kulutettujen juomien määrää joka kerta, koska yksilön terveydestä huolestutaan enemmän, mikä on tullut entistä tärkeämmäksi.

Juomien ammattilaisten luovuutta vaaditaan ja odotetaan ja arvostetaan enemmän kuin koskaan, samoin kuin koko tapahtumapaikan luomaa ympäristöä. Kaikista aisteista puhuminen, yhteys, jonka brändi voi rakentaa kuluttajansa kanssa sosiaalisen median ja muiden keinojen avulla, on tullut yhä tärkeämmäksi ja myös kriittiseksi.

Koska uusi APWASI: n maailmanlaajuinen suurlähettiläs, mitä pidät ensiarvoisen tärkeänä ennen kuin hyväksyt tämän roolin? 

Ruoka, viini, viina ovat yleensä kriittinen osa vieraanvaraisuutta, ei vain nautittu, vaan myös ammattilaisten odotetaan pystyvän puhumaan viineistä ja viineistä erittäin intohimoisesti. Lounaan, illallisen tai yrityksen kanssa tulee aina olla mukana upea juoma tai viini. Ammattilaisten kautta ne tuovat iloa vieraiden paletteihin oikean juomavalinnan avulla ja auttavat luomaan vertaansa vailla olevia muistoja. Olen oppinut maailmasta myös viinimaailman kautta. Hotellimiehinä olemme osa tätä kulttuuria. Haluaisin kannustaa enemmän vieraanvaraisuuden ammattilaisia ​​oppimaan viiniä ja väkeviä tietoja mahdollisimman aikaisin. Tietämykseni viinikulttuurista auttoi tuomaan maailman lähemmäksi sydäntäni ja mieltäni. Oppin aina, yhdistän pisteitä ja koken eri maita niiden viinihistorian, erityispiirteiden ja makujen kautta. Ensisijaisena tehtävänäni on tuoda viini ja väkevät alkoholijuomat lähemmäs kaikkia vieraanvaraisuuden ammattilaisia ​​ja tekemällä näin, jotta hotellien omistajat kokevat maailman viininvalmistajien, terroirien, historian, kulttuurin ja uskomattoman monipuolisen maun kautta maailmallemme. Vieraanvaraisuus kertoo tarinoita vieraiden kanssa tekemiseksi, elinikäisten muistojen luomiseksi, kuluttajien kouluttamiseksi omalla linssillämme. Viini ja väkevät alkoholijuomat ovat osa upeaa ja loputonta tarinaa.

Katso koko Youtube-haastattelu täältä

Tietoja APWASI Wine Buzz -haastatteluista

APWASI Wine Buzz -haastatteluja isännöivät tohtori Clinton Lee ja rouva Stephanie Hogan aikomuksellaan haastatella eri ammattilaisia ​​ympäri maailmaa viini-, hotelli- ja ravintola-alalla ja jakaa näkemyksemme mielestämme nykyisistä suuntauksista, aiheista ja tiedoista. olisi mielenkiintoista yhteisöllemme.

Jos tunnet jonkun, jonka pitäisi näkyä näissä sarjoissa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen marketing@apwasi.com.