Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke

Päivitetty viimeksi: maaliskuu 20, 2020

Kiitos käynnistä www.apwasi.com ( 'verkkosivusto”). Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, miten me, Aasian ja Tyynenmeren viinien ja henkien instituutti, rekisteröity voittoa tavoittelematon organisaatio, joka sijaitsee osoitteessa 20th Floor 250 Howe Street Vancouver, Brittiläinen Kolumbia V6C 3R8, Kanada (“APWASI","we","us","meidän)”Jne.) Kerätä, käyttää, paljastaa, suojata ja muutoin käsitellä henkilötietojasi (eli, tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan sinut), kun vierailet tällä verkkosivustolla ja olet vuorovaikutuksessa sen kanssa, myös kun ostat ja käytät verkkokursseja ja muita tuotteita tai palveluja ("Palvelut").

Tämä tietosuojakäytäntö selittää myös tietokäytäntömme, kun olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse, puhelimitse tai muulla tavalla.

Voimme muuttaa ajoittain tätä tietosuojakäytäntöä ja ilmoitamme sinulle lähettämällä muokatun version osoitteeseen www.apwasi.com ja muuttamalla voimaantulopäivää yläosassa. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän verkkosivun säännöllisesti mahdollisten tietosuojamuutosten varalta. Käytäntö.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä APWASI: n tietosuojayhteyshenkilöön lähettämällä sähköpostia: support@apwasi.com

 

1. Kuinka keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja?

Suurimmaksi osaksi keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja suoraan sinulta, kuten kun luot tilin, ilmoittaudut kurssille kanssamme tai tilaat meidät, kun lähetät yhteystietosi.

Voimme myös kerätä tietoja automaattisesti, kun vierailet verkkosivustollamme. Katso “Evästeet ja kohdennettu mainonta" oppia lisää.

2. Mitä tietoja keräämme?

Keräämiemme tietojen tyyppi riippuu kanssasi tekemästäsi yhteistyöstä. Keräämme osoitteessa esitetyt tiedot Liite A että Liite B sinusta, kun vierailet verkkosivustollamme ja käytät palveluitamme.

3. Kuinka käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja?

Käytämme henkilötietojasi:

Helpota tilin luomista ja kirjautumisprosesseja. Jos päätät luoda APWASI-tilin tai linkittää tilisi kanssamme kolmannen osapuolen tiliin (kuten Google- tai Facebook-tiliisi), käytämme näiden kolmansien osapuolten tietoja tilin luomisen ja sisäänkirjautumisen helpottamiseksi.

Tarjoa, hallinnoi ja hallinnoi verkkokursseja ja muita palveluita. Käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle pyydetyn palvelun.

Lähetä sinulle markkinointi- ja markkinointiviestintää. Me tai kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voivat käyttää lähettämiäsi tietoja markkinointitarkoituksiin mieltymystesi mukaisesti (katso ”Sinun oikeutesi”Alla). Voimme esimerkiksi lähettää sinulle sähköpostia, jotta voimme olla tietoinen tulevista kursseista ja tapahtumista.

Lähetä hallinnolliset tiedot sinulle. Voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksesi sinulle tuote-, palvelu- tai uusia ominaisuuksia koskevia tietoja tai tietoja käyttöehtojemme tai käytäntöjemme muutoksista. Tämäntyyppinen viestintä ei ole myynninedistämistä, vaan laillista tarkoitusta, kuten sopimusvelvoitteidemme täyttämistä tai osa liikesuhteistamme.

Käsittele verkkomaksut. Käytämme taloustietojasi, osoitettasi ja muita tietojasi verkkomaksujen käsittelyyn.

Toimita kohdennettua mainontaa sinulle. Voimme käyttää tietojasi kiinnostuksesi tai sijaintisi mukaan räätälöidyn sisällön ja mainonnan kehittämiseen ja näyttämiseen (ja yhteistyöhön kolmansien osapuolten kanssa).

Hallinnoi palkintojen ja kilpailujen järjestämistä. Voimme käyttää tietojasi palkintojen ja kilpailujen hallinnointiin, kun valitset osallistumisen kilpailuihin.

Pyydä palautetta. Voimme käyttää tietojasi palautteen pyytämiseen ja yhteydenottoon palveluiden tai verkkosivustomme käytöstä.

Suojaa verkkosivustoamme ja palveluitamme. Voimme käyttää tietojasi osana pyrkimyksiämme pitää verkkosivustomme ja palvelumme turvallisina (esimerkiksi petosten seurantaan ja ehkäisyyn).

Paranna APWASI: ta ja verkkosivustoa. Käytämme tietojasi ymmärtämään paremmin asiakkaidemme tarpeita, parantamaan palveluitamme, verkkosivustoamme ja kehittämään uusia palveluita.

Vastaamaan oikeudellisiin pyyntöihin. Jos saamme haasteen tai muun oikeudellisen pyynnön, meidän on ehkä tarkastettava hallussamme olevat tiedot, jotta voimme selvittää, miten vastata.

4. Käyttääkö APWASI erityisluokan henkilökohtaisia ​​tietoja?

Emme käytä erityisiä henkilökohtaisia ​​tietoja.

5. Evästeet ja kohdennettu mainonta

Kuten monet sivustot, tämä sivusto käyttää evästeitä, etagejä, verkkojäljitteitä ja muita vastaavia tekniikoita tiettyjen teknisten tietojen automaattiseen keräämiseen tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Voimme kerätä ei-henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön, kuten mitä sivuja käytät, mitä linkkejä napsautit, pääsyn päivämäärä ja kellonaika, tietoja käytetystä Internet-selaimesta, Internet-palveluntarjoajastasi ja verkkosivustosta josta käytit verkkosivustoamme. Jos tietoja kerätään, niitä käytetään auttamaan meitä analysoimaan verkkosivustomme toimintaa, jota käytämme verkkosivustomme ja palvelujemme parantamiseen, mukaan lukien seuraavat:

IP-osoitteet. Voimme kerätä IP-osoitteesi, kun vierailet verkkosivustollamme auttaaksemme meitä diagnosoimaan ongelmia, hallitsemaan järjestelmää, raportoimaan kootut tiedot liikekumppaneillemme ja tarkastamaan verkkosivustomme käyttöä. Emme yleensä linkitä IP-osoitteita mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavaan. Tietyissä olosuhteissa voimme käyttää IP-osoitteita auttamaan meitä tunnistamaan sinut, kun mielestämme on välttämätöntä valvoa käyttöehtojemme noudattamista.

Evästeet ja muut vastaavat tekniikat. Käytämme evästeitä, komentosarjoja, pikselitunnisteita, etageja, verkkojäljitteitä ja muita vastaavia tekniikoita. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on asennettu tietokoneellesi tai muulle laitteellesi ja jonka avulla verkkosivustomme tunnistaa sinut. Se koostuu yksilöllisestä numerosta ja voi erottaa sinut muista kävijöistä. Se ei sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämä tarkoittaa, että on erittäin vaikeaa tunnistaa sinut henkilökohtaisesti tällaisten evästeiden perusteella tai tunnistaa sinut vieraillessasi kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Nämä evästetyypistä tai käytetystä tekniikasta riippuen nämä työkalut saattavat olla välttämättömiä verkkosivustomme toiminnalle, suorituskyvyn parantamiseksi tai auttamiseksi meitä tunnistamaan sinut, esimerkiksi kun kirjaudut sisään tiliisi. Keräämme nämä tiedot auttaaksemme meitä analysoimaan verkkosivustomme kulkua, suorituskykyä, sisältörakennetta, heijastamaan paremmin kävijän mieltymyksiä, esitäyttämään tietoja, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa niitä uudestaan, seurata käyttöä ja räätälöidä mainoksia sinulle.

Useimmat selaimet on määritetty hyväksymään evästeet; valikkorivin "help" -ominaisuus useimmissa selaimissa kuitenkin selittää, miten voit lopettaa evästeiden hyväksymisen ja poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä.

Online-käyttäytymismainonta. Online-aihepiiriin perustuva mainonta tarkoittaa ohjelmia, jotka päättävät, mitkä mainokset haluat nähdä online-toimintasi arkaluonteisten tietojen perusteella, kuten toimet, jotka teet käydessäsi tällä verkkosivustolla sekä muilla verkkosivustoilla. Nämä tiedot auttavat meitä ja mainoskumppaneitamme ymmärtämään kiinnostuksesi kohteet voidaksemme näyttää sinulle miellyttäviä mainoksia. Osallistumme myös verkkomainontaohjelmiin, joissa näytetään mainontaa Palveluistamme, sekä muihin sitoutumattomiin mainostajiin.

Voit kieltäytyä verkkomainontaohjelmista, jotka seuraavat toimintaasi useilla verkkosivustoilla toimittaa sinulle räätälöityä mainossisältöä. Voit kieltäytyä vierailemalla Kanadan digitaalisen mainonnan allianssin opt-out-sivulla: http://youradchoices.ca/understanding-online-advertising

6. Milloin jaamme tai luovutamme henkilötietojasi?

APWASI voi jakaa tai paljastaa tietoja seuraavien kanssa:

Kolmannen osapuolen toimittajat. Jaamme verkkosivustolta ja palvelusta kerättyjä tietoja kolmansien osapuolten toimittajille, jotka toimivat puolestamme ja tarvitsevat tällaisia ​​tietoja työn tekemiseen. Esimerkiksi käytämme kolmannen osapuolen toimittajia verkkosivuston suunnitteluun ja ylläpitoon; maksujen käsittely, tietojen tallentaminen, tutkimusten tekeminen; ja auttaa meitä myynninedistämistoimissamme. Nämä kolmannen osapuolen toimittajat saattavat tarvita tietoja sinusta tehtäviensä suorittamiseksi.

Muut verkkosivuston ja palveluiden käyttäjät. Saatat pystyä lähettämään käyttäjän luomaa sisältöä (UGC) tällä verkkosivustolla tai sen kautta, esimerkiksi keskusteluja verkkokurssista. Kaikki UGC: n sisältämät henkilökohtaiset tiedot voidaan lukea, kerätä tai käyttää muita. Siksi sinun ei pitäisi odottaa yksityisyyttä tällä sivustolla lähettämäsi UGC: n suhteen.

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat. Voimme tarjota tämän verkkosivuston toiminnallisuuden, jonka avulla voit lähettää automaattisesti tietoja tällä verkkosivustolla tekemistäsi toimista kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustalle (kuten Facebook tai Twitter). Jos päätät hyödyntää tätä toimintoa, ihmiset, joilla on pääsy profiiliisi kolmannen osapuolen alustalla, voivat nähdä tekemäsi toiminnot. Siksi sinun ei pitäisi odottaa yksityisyyttä näissä toimissa. Lisäksi, jos päätät linkittää profiilisi tällä verkkosivustolla kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustalla olevaan tiliin, voimme jakaa profiilissasi olevat tiedot kyseisen kolmannen osapuolen alustalle.

Osa liiketoiminnan siirtoa. Tietosi voidaan siirtää seuraavalle organisaatiolle, jos esimerkiksi siirrämme tämän verkkosivuston omistajuuden tai toiminnan toiselle organisaatiolle tai jos sulautumme toisen organisaation kanssa. Jos tällainen siirto tapahtuu, jatko-organisaation tietojesi käyttöön sovelletaan edelleen tätä tietosuojailmoitusta ja meille ilmoittamiasi tietosuoja-asetuksia.

Hallitukset, virastot tai lainvalvontaviranomaiset. Voimme paljastaa tietosi, kun uskomme vilpittömässä mielessä, että paljastaminen on tarkoituksenmukaista lain, tuomioistuimen määräyksen tai haasteen noudattamiseksi. Voimme myös paljastaa tietosi estääkseen tai tutkiakseen mahdollista rikosta, kuten petos tai henkilöllisyysvarkaus; verkkosivustomme tai palvelujemme turvallisuuden suojaamiseksi; panna täytäntöön tai soveltaa online-käyttöehtojamme tai muita sopimuksiamme; tai omien oikeuksiemme tai omaisuutemme tai käyttäjien tai muiden käyttäjien oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi.

7. Kolmansien osapuolten linkkien käyttö

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, mukaan lukien sosiaalisen median alustat. Tarjoamme nämä linkit avuksesi. Huomaa, että kolmansien osapuolten verkkosivustoille ja alustoille sovelletaan niiden omia tietosuojakäytäntöjä. Kun käytät mitä tahansa sosiaalista mediaa, linkkejä, lyhennettyjä linkkejä, teet niin omalla vastuullasi, emmekä ole vastuussa mistään aiheista, vahingoista tai seurauksista.

8. Henkilötietojen turvallisuus

Käytämme kohtuullisia fyysisiä, hallinnollisia ja teknisiä toimenpiteitä, jotka on suunniteltu suojaamaan henkilötietojasi vahingossa tapahtuvalta katoamiselta ja luvattomalta käytöltä, käytöltä, muokkaamiselta, varkaudelta ja paljastamiselta.

Valitettavasti tiedonsiirto Internetin ja alustojen kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata verkkosivuston kautta lähetettyjen henkilötietojesi turvallisuutta. Henkilötietojen välittäminen tapahtuu omalla vastuullasi.

Tietojesi turvallisuus riippuu myös sinusta. Jos olemme antaneet sinulle (tai olet valinnut) salasanan käyttääksesi tiettyjä verkkosivustomme osia, kuten omaa tiliäsi, olet vastuussa sen luottamuksellisuudesta. Pyydämme, ettet jaa salasanaasi kenellekään.

9. Tietojesi säilyttäminen

Ellei sovellettavissa laissa tai asetuksissa toisin sallita tai vaadita, säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten olemme niitä keränneet, myös laillisten, kirjanpitoa tai raportointia koskevien vaatimusten täyttämiseksi. Joissakin olosuhteissa voimme anonymisoida tai koota henkilökohtaiset tietosi siten, että niitä ei voida enää yhdistää sinuun.

Pidätämme oikeuden käyttää tällaisia ​​nimettömiä ja tunnistamattomia tietoja mihin tahansa lailliseen yritystarkoitukseen ilman erillistä ilmoitusta sinulle tai suostumuksellesi.

10. Mihin tietosi tallennetaan

Suurin osa henkilökohtaisista tiedoistasi kerätään, käytetään, käsitellään ja varastoidaan Kanadassa. Joitakin henkilötietojasi voidaan kuitenkin kerätä, käyttää, käsitellä, siirtää ja / tai tallentaa asuinmaasi ulkopuolella, ja niihin sovelletaan kyseisen lainkäyttöalueen lakeja, mukaan lukien Amerikan yhdysvallat. Tunnustat ja suostut nimenomaisesti edellä mainittuihin tietotoimintoihin asuinmaasi ulkopuolella.

11. Sana alaikäisistä

Verkkosivustoamme ja palveluitamme ei ole tarkoitettu henkilöille, jotka ovat alle lainkäyttöalueellaan laillisen alkoholijuoman. Emme kerää tietoisesti alaikäisiltä henkilötietoja. Jos olet alle laillisen alkoholijuoman, älä käytä tai anna mitään tietoja tällä verkkosivustolla tai tee mitään ostoksia. Jos saamme tietää, että olemme keränneet tai saaneet henkilökohtaisia ​​tietoja alaikäiseltä ilman vanhemman tai laillisen huoltajan todennettavissa olevaa suostumusta, poistamme nämä tiedot.

12. Oikeutesi

Sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi, joihin sovelletaan asuinmaasi voimassa olevia yksityisyyden suojaa koskevia lakeja. Olemme luoneet mekanismeja, joiden avulla voit hallita tietojasi seuraavasti:

  • Tilin päivitys. Voit kirjautua tilillesi ja päivittää tietyt profiilisi tiedot itse.
  • Oikeus tutustua asiaan. Sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä sinuun liittyviin tietoihin ja pyytää tukitietoja, joissa selitetään, miten henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään. Voit tehdä tämän lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen support@apwasi.com.
  • Oikaisuoikeus. Sinulla voi olla oikeus pyytää meiltä oikaisemaan virheellisiä henkilötietojasi.
  • Seurantatekniikat ja mainonta. Voit valita, sallitaanko verkkosivuston kerätä tietoja evästeiden tai muun seurantatekniikan avulla asettamalla laitteesi kieltäytymään kaikista tai joistakin evästeistä. Jos poistat evästeet käytöstä tai eväät evästeet tai estät muiden seurantatekniikoiden käytön, jotkin tämän verkkosivuston osat eivät välttämättä ole käytettävissä tai eivät välttämättä toimi oikein.
  • Sähköpostimarkkinointi. Jos olet päättänyt saada meiltä tiettyjä sähköposteja, mutta et enää halua meidän käyttävän yhteystietojasi omien tai kolmansien osapuolten tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen, voit kieltäytyä napsauttamalla mainosviestissä "peruuta tilaus" tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:support@apwasi.com. Saatamme kuitenkin silti joutua lähettämään sinulle palveluihin liittyviä sähköpostiviestejä, jotka ovat tarpeen tilisi hallinnoimiseksi ja käyttämiseksi.
  • Kohdennettu mainonta. Kolmannet osapuolet, jotka käyttävät tietoja kohdennetun mainonnan tarjoamiseen, voivat tarjota sinulle lisävaihtoehtoja siitä, miten he käyttävät tietojasi tai tapoja päättää olla keräämättä tai käyttämättä tietojasi tällä tavalla. Voit kieltäytyä useiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien ja verkostojen evästeistä samanaikaisesti käyttämällä Verkkomainontaaloite. Verkosta kieltäytyminen ei tarkoita sitä, ettet enää saa mainontaa. Se tarkoittaa, että verkko, josta kieltäydyt, ei enää näytä mainoksia, jotka on räätälöity verkkoasetuksiisi ja käyttötapojesi mukaan.
  • Suostumuksen peruuttaminenSinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi, jotta voimme käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi lakisääteisten rajoitusten mukaisesti. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ota meihin yhteyttä osoitteessa support@apwasi.com.
  • Kalifornian tietosuojaoikeudet.Jos asut Kaliforniassa, sinulla voi olla oikeus lisäoikeuksiin henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus tietää ja käyttää tiettyjä henkilötietojen osia ja luokkia, joita olemme keränneet sinusta kuluneen vuoden aikana, näiden tietolähteiden luokat, liiketoiminnan tai kaupalliset tarkoitukset näiden tietojen keräämiseksi, kolmansien osapuolten luokat kenelle jaamme tietosi, ja tietoryhmät, jotka olemme jakaneet sinusta kuluneen vuoden aikana.

Sinulla voi olla lisäoikeuksia asuinpaikkasi mukaan.

13. Ota meihin yhteyttä

Olemme tyytyväisiä kysymyksiisi ja kommentteihisi liittyen tähän tietosuojakäytäntöön ja tietosuojakäytäntöihimme. Ota yhteyttä tietosuojatiimiimme sähköpostitse osoitteeseen support@apwasi.com

 

Liite A

Keräämme seuraavat henkilötiedot sinusta:

Henkilötietojen luokka Kerätyt henkilökohtaiset tiedot
Tiedot kerätään, kun rekisteröidyt tilillemme. Nimesi, kotiosoitteesi, henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi, puhelinnumero, käyttäjänimi ja salasana, syntymäaika.
Tiedot, jotka kerätään, kun ostat verkkokurssin tai muita palveluita. Nimesi, kotiosoitteesi, henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi, henkilökohtainen puhelinnumerosi, institutionaalinen koodi, käyttäjänimi, salasana, mahdolliset antamasi lisätiedot, maksutiedot, kuten luottokorttitiedot.
Tiedot kerätään, kun rekisteröidyt uusimpiin ilmoituksiin ja tietoihin. Nimesi, henkilökohtainen puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, matkapuhelimesi, mahdolliset kommenttisi.
Online-kursseja tai muita palveluita käytettäessä kerätyt tiedot. Nimesi, työpaikkasi, virkaasi, työnantajasi, koulutustaustasi, koulutuskokemuksesi, työkokemuksesi, koulutusrekisterisi, opintosuoritukset.
Erityiset henkilötietoryhmät. Emme kerää erityisiä tietoluokkia.

 

Liite B

Henkilötietoja, joita keräämme, käytämme ja jaamme

Kategoria Esimerkit koottu Tarkoitus Yhteinen
tunnisteet Nimi, käyttäjänimi, postiosoite, yksilöllinen henkilötunnus, online-tunniste, Internet-protokollan osoite, sähköpostiosoite tai muut vastaavat tunnisteet Kerätään verkossa tai offline-tilassa, kun toimitat sen suoraan meille. Kokoelman tarkoitus on lueteltu yllä Miten käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja osiossa. Jaettu toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa.
Kalifornian asiakastietolakissa luetellut henkilötietoluokat (Cal. Siviilikoodi, § 1798.80 (e)) Nimi, osoite, puhelinnumero, luottokortin numero, pankkikortin numero tai muut taloudelliset tiedot. (Jotkut tähän luokkaan kuuluvat henkilökohtaiset tiedot voivat olla päällekkäisiä muiden luokkien kanssa.) Kerätty verkossa, kun toimitat sen suoraan meille. Kokoelman tarkoitus on lueteltu yllä Miten käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja osiossa. Jaettu toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa.
Kaupalliset tiedot Ostetut, hankitut tai harkitut tuotteet tai palvelut tai muut osto- tai kulutushistoria tai taipumukset. Kerätty verkossa, kun toimitat sen suoraan meille. Kokoelman tarkoitus on lueteltu yllä Miten käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja osiossa. Jaettu toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa.
Biometriset tiedot Geneettiset, fysiologiset, käyttäytymis- ja biologiset ominaisuudet Ei kerätty N / A N / A
Internet tai muu vastaava verkkotoiminta Tiedot asiakkaan vuorovaikutuksesta verkkosivuston, sovelluksen tai mainoksen kanssa. Kerätty verkossa, kun toimitat sen suoraan meille tai kolmansilta osapuolilta. Kokoelman tarkoitus on lueteltu yllä Kuinka käytämme henkilökohtaista tiedot ja Evästeet ja kohdennettu mainonta osissa. Jaettu toimittajiemme, mainoskumppaneidemme ja palveluntarjoajamme kanssa.
Maantieteellistä sijaintia koskevat tiedot Fyysinen sijainti tai liikkeet. Kerätty verkossa, kun toimitat sen suoraan meille tai kolmansilta osapuolilta. Kokoelman tarkoitus on lueteltu yllä Miten käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja osiossa. Jaettu toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa.
Aistitiedot Audio-, elektroniikka-, visuaaliset, termiset, haju- tai vastaavat tiedot. Ei kerätty N / A N / A
Muu kuin julkinen koulutus Koulutusrekisterit, jotka liittyvät suoraan oppilaitoksen ylläpitämään opiskelijaan. N / A N / A N / A
Muista henkilökohtaisista tiedoista tehdyt päätelmät Sukupuoli, mieltymykset, kurssille osallistuminen. Kerätty verkossa tai kun toimitat sen suoraan meille tai kolmansilta osapuolilta. Kokoelman tarkoitus on lueteltu yllä Miten käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja osiossa. Jaettu toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa.